ofertas de trabajos y empleos
ProfesiónUbicación
 Ofertas de trabajo y empleo de i d en girona, España
Director/a Esportiu/va AXXON selecciona per Associació esportiva situada a Girona un/a DIRECTOR/A ESPORTIU/VA. La persona seleccionada serà la responsable de la planificació i direcció dels entrenaments dels socis en les àrees (natació,.
19 Marzo 2019 - Axxon - trabajos.com
Girona, Girona
Farmacèutic (H/D) Salario no disponible Per farmàcia en plena expansió ubicada a la zona de Girona, cerquem un farmacèutic (H/D) per treballar de forma estable realitzant tasques com: - Atenció i assessorament de la clientela referent a productes farmacològics.
18 Marzo 2019 - Eurofirms Selección - infojobs.net
Girona
MOZO (12,5 H/SEMANALES) Salario no disponible Compromiso, Eficiencia, Transparencia e Innovación son los valores que diferencian a nuestra organización. Nuestra organización se posiciona como la marca de transporte urgente con mayor implantación dentro del territorio nacio.
18 Marzo 2019 - Empresa líder en su sector - infojobs.net
Girona
Gestor/a programa de donantes Jornada parcial - indiferente (Publicada de nuevo) .
18 Marzo 2019 - Flexiplan - infojobs.net
Girona
ASSESSOR FINANCER A GIRONA. Salario no disponible Assessorament i comercialització de productes financers i asseguradors amb la millor i més àmplia gamma de productes d'inversió, treballant sobre la base d'Arquitectura Oberta (acciones de renda fixa, fons d'inversió, pl.
18 Marzo 2019 - MAPFRE S.A - infojobs.net
Girona
Nova botiga de roba i complements necessita dependents/es amb experiència i idiomes. 17 Marzo 2019 - - trobarefeina.com Girona / Baix Empordà
Auxiliar Administratiu/va (departament Mercantil) Axxon selecciona per a despatx de professionals, ubicat a Girona, un/a: AUXILIAR ADMINSTRATIU/VA (DEPARTAMENT MERCANTIL) En depend??ncia de Ger??ncia, la persona seleccionada s'ocuparà de: Tramitació i seguiment d'escriptures Gestió d.
17 Marzo 2019 - Axxon - trabajos.com
Girona, Girona
Técnico Informático Nuestro cliente es una asesoría de empresas de la provincia de Girona, necesita incorporar, para sus oficinas de Girona capital, un : TÉCNICO INFORMÁTICA (programador Windows) Reportando al Jefe del Departamento, deberá dar sop.
16 Marzo 2019 - Consultores en RRHH - infojobs.net
Girona
Repartidor de peix fresc per provincia de Girona. 16 Marzo 2019 - FRANCISCO PUIG MASJOAN,S.A. - https://feinaactiva.gencat.cat GIRONA
Tècnic Laboratori Departament Química 16 Marzo 2019 - LABORATORI AGROALIMENTARI AMBIENTAL GIRONA, SL - https://feinaactiva.gencat.cat GIRONA
Mostrar más resultados desde 10 hasta 20 de i d en girona, España

i d en Sant Feliu de Guíxols(Girona)


Tu B├║scador de ofertas de trabajo en las bolsas de empleos